Promovare la puterea 366
Produse
Total fara TVA
0
0,00
Coş Comandă

CELE MAI VANDUTE

Pix "Byzar" din aluminiu, cu stylus pentru touch screen. [..]

0,00 RON


Pixul Zardox este unul metalic, ce vine in 10 nuante [..]

0,00 RON


Pix din aluminiu cu insertii cromate si cu mina albastra. [..]

0,00 RON


Pixul "Channel" este confectionat din aluminiu lacuit. [..]

0,00 RON


Pixuri "Swell" din plastic transparent cu corp colorat, [..]

0,00 RON


Pixurile Leopard sunt din plastic colorat si au mina de [..]

0,00 RON


Pixuri personalizate din plastic alb cu insertii elegante [..]

0,00 RON


Pixuri din plastic, simple, promotionale, cu pasta [..]

0,00 RON


Pixuri personalizate din plastic avand corpul alb, manson [..]

0,00 RON


Pixuri personalizate din plastic cu grip din cauciuc [..]

0,00 RON


Pixuri ECO cu husa, confectionate din hartie reciclata, [..]

0,00 RON


Pix din plastic colorat cu varf si clips metalic iar [..]

0,00 RON


Pixuri "Chica" din plastic cu corpul colorat ce au clipsul [..]

0,00 RON


Pixuri Parma din material plastic si metal cu clips [..]

0,00 RON


Pixurile Snow Leopard sunt din plastic alb si clipsul [..]

0,00 RON


Pixuri din plastic cu finisaje metalice avand clipsul si [..]

0,00 RON


Alege din peste 1700 de produse promotionale personalizate

Pixuri personalizate

Ce spun clientii nostri

Ce spun clientii nostri

Clienţii şi partenerii noştri ne-au acordat încredere şi ne-au onorat cu aprecierile lor:

Alexandru Teioșanu

- Vicepreşedinte, Asociația Nord

"Mult suflet și multă pricepere, acestea sunt lucrurile pe care le-am remarcat cel mai repede în colaborarea cu Galaxy Design. Îi recomandăm cu încredere tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri."

Darabani, 05 Octombrie 2015

Mihai Cotos

- Managing Director Marketing, Fapte

"Galaxy Design este un partener de încredere al Târgului de Cariere în Iași și Chișinău. Apreciem promptitudinea serviciilor lor și calitatea materialelor promoționale de la Galaxy Design."

Cluj-Napoca, 29 Septembrie 2015

Mihai Nicolae

- Creativ Infser

"Buna ziua! Am comandat ceva pixuri inscriptionate. La telefon un Domn mi-a facut o oferta pentru o suta bucati, la un anumit pix. Am zis FIE CE-O FI. Am platit si a doua zi vine curierul cu un pachet. AM RAMAS TOTAL NEMULTUMIT pentru o clipa. Nu aratau BINE cum mi-am inchipuit. Erau EXTRAORDINARE!!! Si nu exagerez de loc. Cred ca doar in imaginatie unii au impresia ca. AICI la noi nu se mai pot face lucruri PERFECTE. Salut echipa care se dovedeste superprofesionista! Cu consideratie deosebita pentru munca lor!!!"

Mediaş, 21 Septembrie 2015

Maria Szsaz

- Ardeal Bobinaj

"Bună ziua. Vă mulţumesc pentru promptitudine şi seriozitate. Suntem mulţumiţi de produsele livrate."

Mediaş, 21 Iulie 2015www.ardeal-bobinaj.com

Andreea Burghelea

Training&Development Manager - Valoris

"Mulţumim mult pentru materialele realizate. Au ieşit foarte bine şi culorile mi-au plăcut mult. Oamenii cărora le-am oferit au fost încântaţi şi ne-au oferit doar feedback pozitiv cu privire la acestea. O zi frumoasă!"

Bucureşti, 17 Iunie 2015www.valoris.ro

Simina Toma

- Hotel Silva

"Bună ziua, Sunt foarte drăguţe pixurile. Cu siguranţă vom mai comanda. Mulţumesc frumos!"

Timişoara, 9 Aprilie 2015www.hotel-silva.ro

Maria Goicea

Marketing Manager - Cocktail Holidays

"Bună ziua! Vă mulţumim pentru comandă! Ca întotdeauna serviciile dvs. au fost pe măsura aşteptărilor şi cu drag vom reveni de fiecare dată la Galaxy Design! O zi frumoasă!"

Bucureşti, 19 Martie 2015www.cocktailholidays.ro

Daniela Borza

Economist - D.D.D BORZA

"Bună ziua, Am primit pixurile, sunt superbe! Vă mulţumesc pentru seriozitate şi garantat voi mai apela la serviciile dumneavoastră! Vă recomand tuturor cunoscuţilor! Cu stimă!"

Turda, 16 Martie 2015www.dddborza.ro

Ecaterina Costache

Asistent Manager - Banca Comerciala Romana

"Bună dimineaţa, Am primit ieri comanda şi sunt foarte mulţumită de serviciile voastre. Cănile arată super, timpul de execuţie, foarte rapid, calitatea excepţională. Voi apela şi pe viitor la servicii voastre şi, mai mult de atât, voi recomanda şi altor colegi. Colaborarea a fost foarte bună. Mulţumesc!"

Bucureşti, 13 Martie 2015www.bcr.ro/ro

Ana-Maria Talos

"Voiam să vă mulţumesc, în primul rând pentru coletul dvs. produsele sunt de calitate, am rămas surprinsă de finisajul cănilor, sunt foarte frumos realizate, pixurile sunt frumos executate şi ele, vă mulţumesc de asemenea şi de pixurile trimise din partea dvs. am rămas plăcut surprinsă şi de catalog, care îmi va fi de mare folos şi la îndemână pe viitor .... În două cuvinte: GREAT JOB! Sper ca pe viitor să avem tot aşa o colaborare frumoasă! Eu sunt foarte mulţumită! Vă îmbrăţişez cu drag! Vă mulţumim, deja am distribuit cadourile celorlalţi, aştept şi eu la râdul meu păreri :) şi voi reveni cu o comandă la începutul săptămânii viitoare. Dacă mai pot da 10.000 de feedback-uri undeva, o pot face :), am încercat şi pe site, dar nu am găsit un mod de editare :) Vă mulţumesc încă o dată! Toate cele bune!"

Bucureşti,12 Martie 2015

Cristi Vieriu

- Colegiul Tehnic "UNIREA" Stei

"Bună ziua, suntem mulţumiţi de produsele primite şi de timpul în care au fost executate. Vă mulţumim pentru colaborare."

12 Martie 2015www.ctunirea.ro

Camelia Cioaca

"ună ziua, Produsele au fost livrate. Mulţumesc pentru promptitudine, pentru calitatea produselor şi pentru materialele promoţionale. În măsura în care colegii mei vor fi interesaţi vă voi recomanda cu drag. Mult succes şi spor!"

11 Martie 2015

Rares Stoicescu

"Bună ziua, din motive obiective nu am putut acorda feedback-ul mai rapid. Sunt impresionat în mod pozitiv de calitatea bună a imprimării pe suportul de plastic. Comanda s-a derulat foarte rapid cu previzualizare, executare şi expediere. Am doar cuvinte de laudă şi cât de curând voi mai reveni cu comenzi şi vă voi recomanda şi cunoscuţilor mei. Ca sugestie, în paginile dvs. aţi putea explica şi ce înseamnă metodele de imprimare, de exemplu, serigrafie etc. Avantajele şi dezavantajele lor. Cu stimă, Stoicescu Rareş!"

9 Martie 2015

Luana Gabor

Manager Departament Marketing-Vanzari - Alphaville Brasov

"Bună ziua, Produsele au fost primite conform celor agreate, s-au respectat termenii de producţie şi livrare. Felicitări, cu siguranţă vom păstra colaborarea. Mulţumesc!"

Braşov, 9 Martie 2015www.alphaville.ro

Alina Cirja

Fondator - Scoala Primara Romano-Finlandeza

"Vreau să vă mulţumesc pentru atenţie, promptitduine şi calitatea produselor. A fost deosebit! Rămânem în legătură şi pentru viitor. Cu stimă, Alina Cîrjă."

Bucureşti, 6 Martie 2015www.scoalafinlandeza.ro

Ioana Checherita

- Gradinite Particulare

"Bună ziua, Suntem foarte mulţumiţi de calitatea imprimării, timpului de execuţie, produselor, modalităţii de comunicare cu clientul şi a expedierii rapide. Toate acestea, sunt motivul pentru care am comandat de la dumneavoastră şi a două oară şi cu siguranţă vom mai comanda şi pe viitor, chiar v-am recomandat și altor instituţii din diferite judeţe."

5 Martie 2015

Laurentiu Vasile

"Produsele au ajuns şi sunt mulţumit. O zi bună vă doresc şi succes în afaceri. Mulţumim!"

Băicoi, 5 Martie 2015

Dan

- Barbaosii.ro

"Bună ziua, suntem mulţumiţi de produsele primite. Singura problemă este că pierdem timp umblând la bancă pentru plata în avans. Ar fi mult mai simplu să acceptaţi plata ramburs. O zi bună, Dan."

Cluj Napoca, 24 Februarie 2015 www.barbosii.ro

Damian Silviu

- SC.PLAST LASGO.SRL

"Bună ziua,Raportul preţ - calitate mi se pare ca fiind unul bun! Suntem mulţumiţi de produsele comandate. Aţi dat dovadă de profesionalism şi promptitudine. Nemulţumirea constă în faptul că ne-ar fi plăcut ca website-ul să fie mai updatat, deoarece aveţi multe produse care din păcate nu au fost disponibile, iar timpii de livrare se măreau substanţial. Feedback-ul oferit de noi este unul pozitiv. Închei prin a vă reaminti să ne anunţaţi când primiţi pe stoc cănile ce ni le-am dorit la ultima comandă."

Caraş-Severin, 24 Februarie 2015 www.plastlasgo.ro

Cristi Iancu

- Magazin Masonic Online

"Bună ziua, Sunt foarte mulţumit de calitatea execuţiei, preţ şi suport din partea dvs. Să o ţineţi tot aşa!"

Bucureşti, 24 Februarie 2015 www.magazinmasoniconline.com

Romana Furtuna

- Presedinte - Prietenii Spitalului "Dr. Constantin Opris"

"Bună ziua. Aşa cum am discutat şi la telefon, imediat după primirea coletului, apreciem promptitudinea pe care ne-aţi arătat-o, precum şi calitatea produselor executate de firma dumneavoastră. Sperăm ca şi pe viitor colaborarea noastră să fie la fel de eficace. Vă mulţumim!"

Baia Mare, 23 Februarie 2015 www.prieteniispitalului.ro

Ricardo Patran

- Graphics & Marketing - Momentos

"Bună ziua. Totul a fost ok, produsul a ieşit foarte bine :). Brelocurile au ajuns la mine foarte repede, sâmbătă undeva la ora 1. Cu siguranţă vom mai colabora şi pe viitor când vom mai avea astfel de lucrări. Mulţumesc frumos!"

Bucureşti, 23 Februarie 2015 www.momentos.ro

Diana Zinca

- Content Specialist - ICUC

"Bună ziua. Încep mailul prin a-mi cere scuze pentru întârzierea acestor rânduri (din cauza agitaţiei botezului). Intenţionăm să vă mulţumesc foarte mult pentru serviciile dumneavoastră şi calitatea acestora, vă vom recomanda cu placere. Cănile au fost super draguţe şi pe placul tuturor. Mulţumesc încă odată pentru tot!"

23 Februarie 2015 www.icucmoderation.com

Calin Lazurean

- Operational Manager - Hamburger Recycling Romania SRL

"Bună ziua, din motive obiective nu am putut acorda feedback-ul mai rapid. Sunt impresionat în mod pozitiv de calitatea bună a imprimării pe suportul de plastic. Comanda s-a derulat foarte rapid cu previzualizare, executare şi expediere. Am doar cuvinte de laudă şi cât de curând voi mai reveni cu comenzi şi vă voi recomanda cunoscuţilor mei. Ca sugestie, în paginile dvs. aţi putea explica şi ce înseamnă metodele de imprimare, de ex. serigrafie etc. avantajele şi dezavantajele lor."

Cluj Napoca, 04 decembrie 2014 www.hamburger-recycling-romania.ro

Livia Giuvelea

"Bună ziua , Vă mulţumesc frumos! Mi-a ajuns comanda, sunt foarte frumoase pixurile şi sunt foarte mulţumită! O să mai apelez la dumneavoastră cu mare încredere."

Dolj, 08 septembrie 2014

Aurelian Plutasu

- Departament marketing TOUCHART® Grafica & Print

"Bună ziua, Mulţumim foarte mult pentru promtitudinea şi seriozitatea cu care aţi onorat comanda noastră O zi excelentă!"

Bucureşti, 25 august 2014 www.4bdesign.ro

Alexandra Stan

"Vă mulţumesc, am făcut la dumneavoastră o comandă de mărturii pentru nuntă! Foarte frumoase, idei unice credem noi, ajutaţi de oamenii dumneavoastră! Felicitări! Nota 10... Vă mulţumim!"

Iaşi, 02 august 2014

Florin Dumitru

- Director SoftByte Solution

"Sărut mâinile, Mulţumim pentru profesionalism şi operativitate!"

Ploieşti, 30 iulie 2014 www.softbyte.ro

Silvia Gagiu

"Bună ziua, doresc să vă mulţumesc pentru pixuri, foarte frumose. Felicitări pentru rapiditatea cu care aţi răspuns la cererile mele, şi pentru prompta expediţie. Bravo!"

Berlin / Germania, 22 iulie 2014

Viorel Pasc

- director centrul Mediaş - UNIVERSITATEA "ALMA MATER"

"Am primit coletele. Totul este ok. Mulţumesc mult o să colaborăm şi pe viitor."

Sibiu, 17 iulie 2014 www.uamsibiu.ro/

Loredana Kotzschke

- Manager Naturpark Hotel Ebnisee

"Bună ziua, am primit coletul... Vă mulţumesc frumos, pixurile sunt foarte frumoase..."

Ebnisee / Swabian Forest / Germania, 14 iulie 2014 www.naturpark-hotel-ebnisee.de

Sergiu Miron

- ProStudio Telecom SRL

"Bună ziua, Vă mulţumim pentru calitatea produselor trimise şi sperăm ca pe viitor să avem parte de o colaborare frumoasă."

Bucureşti, 13 iulie 2014 www.prostudio.ro

Anca Ghigulescu

- Direcţia Marketing şi Identitate Corporatistă Banca Comercială Carpatica

"Bună ziua, Azi am primit coletul de la Dvs. Vă felicit pentru tot, am rămas surprinsă de abordarea clienţilor, de calitatea serviciilor şi a produselor. De indată ce vom avea o nouă comandă cu siguranţă o vom lansa tot la Dvs. Numai bine!"

Sibiu, 7 iulie 2014 www.carpatica.ro

Diana Ojog

"A ieşit foarte frumos, vă mulţumesc foarte mult pentru ajutor şi rapiditate!
O zi frumoasă şi mult succes în continuare!"

Bucureşti, 26 iunie 2014

Cosmina Robescu

- S.C. Uni-Recycling S.R.L.

"Am primit produsele acum. Vă mulţumim foarte mult, mai ales pentru rapiditate."

Bucuresti, 18 iunie 2014 www.uni-recycling.ro

Andreea Burghelea

- Training Manager S.C. Valoris Center S.R.L.

"Am primit comanda ieri şi sunt foarte mulţumită de bloc notes-uri. Imaginea imprimată se vede foarte bine şi este şi rezistentă. Vă mulţumesc şi pentru cadoul trimis, m-a bucurat mult."

Bucuresti, 11 iunie 2014 www.valoris.ro

Robert Călin

- UI/UX development S.C. Syneto S.R.L.

"Acum am primit pachetele. Am rămas plăcut surprinşi. Sunteţi printre puţinele companii din România care livrează ce promit. E bine venit şi acel catalog, deoarece pe viitor o să mai avem nevoie de materiale promoţionale. :) Şi noi vă mulţumim pentru seriozitate."

Timişoara, 6 iunie 2014 www.syneto.net